Nyhedsbrev
Kontakt

Du kan kontakte os på:

Telefon: 22 82 47 37

Send os en e-mail

Living by Vanja

Bor du i den nordlige ende af Danmark, er du meget velkommen til at kigge forbi min fysiske butik/kreative værksted, hvor du finder inspiration til unik boligindretning, grønne planter, garn og materialer til dine kreative idéer i et skønt mix med loppefund og mine egne designs.  

Som noget nyt har vi stort lagersalg på 1. salen af metervis af tekstiler, knapper, bånd og andet sytilbehør - spar op til 50%


På webshoppen finder du et bredt udvalg af det du kan finde i butikken, finder du ikke det du søger her er du velkommen til at kontakte mig på info@livingbyvanja.dk og vi vil forsøge at opfylde dit ønske.

Butikken ligger HC Ørstedsvej 18, 9900 Frederikshavn - åbningstiderne varierer og du finder dem på facebook eller giv mig et kald på 22824737, så du ikke kører forgæves :-)

Tilmelder du dig nyhedsbrevet her på siden vil du få nyheder om produkter, trends, udsalg og arrangementer som en af de første.

Du er også meget velkommen til at følge med på de sociale medier, hvor jeg næsten dagligt vil lave opslag.

Se mere på www.facebook.com/livingbyvanja, www.pinterest.com/livingbyvanja og www.instagram.com/livingbyvanja (direkte link på webshoppens forside)

Kærlig hilsen Vanja