Nyhedsbrev
Kontakt

Du kan kontakte os på:

Telefon: 22 82 47 37

Send os en e-mail

Salgs- og leveringsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra webshoppen www.livingbyvanja.dk  

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og www.livingbyvanja.dkCVR nr. 35923101, HC Ørstedsvej 18, 9900 Frederikshavn, tlf. 22 82 47 37, mail info@livingbyvanja.dk

Dokumentation og vejledning
Dersom der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra www.livingbyvanja.dk. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra vor side, er denne af vejledende art.

Leveringstidspunkt og transport
Levering af varer fra wepshoppen www.livingbyvanja.dk anses for sket, når kunden har fået varen udleveret i butikken, leveret på købers adresse eller afhentet af kunden i nærmeste postudlevering/GLS pakkeshop.

Alle bestillinger i Danmark sendes med Post Danmark/GLS efter kundens valg i købssituationen, hvis ikke andet er aftalt særskilt og skriftligt mellem køber og www.livingbyvanja.dk. 

OBS! Living By Vanja forebeholder sig retten til at vælge frit mellem Post Danmark/GLS al afhængig af pakkestørrelse. Store og tunge varer vil fortrinsvis blive sendt med GLS til nærmeste pakkeudlevering - vælges der anden forsendelse end ønsket af kunde vil der blive sendt besked via mail til kunde, der orienterer om hvilket forsendelsesfirma der foretager forsendelsen.

Ved bestillinger uden for Danmark - vil fragtprisen blive efter vægt og beregnet ud fra den enkelte ordre. Kontakt os venligst, hvis der ønskes en specifik pris ud fra den ønskede bestilling før ordren afgives.

Alle ordrer behandles og sendes indenfor 1-4 hverdage efter modtaget ordre. OBS. ved helligdage og ferier må der påregnes længere leveringstid. Se ferieperioder under PROFIL (klik her)

Varer der kan sendes som brev sendes direkte til kundens postadresse - disse forsendelser kan ikke spores og kunden vil få en mail med afsendelsesdato og -type .  Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges.

OBS! Vi sender IKKE fredag-søndag, på helligdage og i oplyste ferieperioder. Se ferieperioder HER

Ved køb over 500 kr. sendes bestillingen fragtfrit - dette gælder kun i Danmark. Bestillinger uden for Danmark vil altid blive pålagt fragtgebyr.

Du kan selvfølgelig også vælge at afhente dine varer gratis i den fysiske butik H C Ørstedsvej 18, 9900 Frederikshavn - vælg Afhentning butik, når du vælger Forsendelse i din ordre.

Emballage - miljøhensyn

Varer købt i webshoppen www.livingbyvanja.dk vil såvidt det er muligt blive sendt i genanvendt emballage, du vil dermed være med til at skåne miljøet til gavn for dig selv og andre. 


Risikoen for varerne
Risikoen for varer bestilt hos www.livingbyvanja.dk overgår til køber, når fortrydelsesretten efter 14 dage fra modtagelsen er udløbet. Er varen blevet beskadiget eller forringet, efter at køberen har fået den i hænde, bevarer han sin fortrydelsesret, hvis beskadigelsen eller forringelsen ikke skyldes uagtsomhed eller manglende omsorg fra hans side.
Husk at gemme original emballage, da varen ved evt. reklamation eller skader skal returneres i original emballage.

Returneringsadr. er Livingbyvanja, HC Ørstedsvej 18, 9900 Frederikshavn. Vedlæg venligst ordrenummer samt en beskrivelse af årsag til returnering. Returnering sker for købers regning.

Reklamation
Eventuelle fejl eller mangler ved produkter/varer leveret fra webshoppen www.livingbyvanja.dk skal påberåbes indenfor "rimelig tid" efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive, og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Dersom du opdager en fejl, skal du rette henvendelse til www.livingbyvanja.dk Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 24 måneder efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, www.livingbyvanja.dk har stillet dig i udsigt. Du kan som forbruger vælge om varen skal repareres eller byttes. Undtagelsen til denne hovedregel er, hvis ombytning er umulig eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for www.livingbyvanja.dk

Livingbyvanja betaler ikke fragtomkostninger ved reklamationer og returneringer.

Fortrydelsesret
www.livingbyvanja.dk yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varen. Fortryder du købet, skal www.livingbyvanja.dk  underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du fik varen i hænde. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Dette er også gældende for den emballage og de infoskilte, der er på varen. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. 

Oplysningspligt 
Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk eller engelsk og opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt efterfølgende at tilgå kontrakten via vores website. Hvis du ønsker, at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til: info@livingbyvanja.dk.

Pris og betaling
www.livingbyvanja.dk har du mulighed for at betale med Dankort, eDankort, Visa, Visa electron, Mastercard, Mastercard debit, Ameriacan Express og Maestro.

Alle priser i webshoppen Living by vanja på web-adressen http://www.livingbyvanja.dk er inkl. moms, men ekskl. porto/fragt.
Gældende til Grønland og Færøerne: Betaling finder sted ud fra Post Danmark "Carry On"(Fly) gældende rater.

Vi trækker først pengene for varen, når varen sendes.

Fortrolighed

Vi foretager registreringer af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysninger bliver ikke videregivet til tredjemand.

Cookies

www.livingbyvanja.dk  anvendes cookies med det formål, at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt for dig som muligt.

Logistikdata

Vi benytter logstatistik på www.livingbyvanja.dk, hvilket betyder, at der opsamles information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. Disse data benyttes udelukkende med det formål at optimere siden og forbedre vores kundeservice.

TAK fordi du handlede hos Living by Vanja