Kalender – dansk

245,00 DKK

Kalender

Flot vægkalender med fine Vissevassemotiver – se hvilke motiver i beskrivelsen og på billederne

Måler 30×40 cm med 5 kolonner

dansk tekst

1 på lager

Varenummer (SKU): F-2019-015-WC Varekategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Kalender 2020

Tolv måneder med tolv ViSSEVASSE-motiver, der passer til årstiden. Denne danske årskalender har kobberspiralryg og kan nemt hænges på væggen i køkkenet, stuen eller kontoret. De udvalgte motiver til hver måned tager udgangspunkt i vores Danmarksplakater. Maj måned har eksempelvis ANEMONER, da de springer ud og fylde skovbunden i denne måned, og august har ÆBLETRÆET som baggrund.

Hver måned har fem kolonner, man kan vælge at bruge, som man har lyst til. Måske skal hvert familiemedlem have en kolonne, eller måske skal den ene skal bruges som madplan. Eller man kan vælge at skrive på tværs af kolonnerne, så man har en lang linje med masser af plads.

Datoer, ugedage, årstider, ugenumre og danske helligdage er tydeligt markeret, så man lynhurtigt kan få et overblik. Det er den perfekte familiekalender. På bagsiden er en oversigt over alle månederne, hvor man kan se billeder af alle baggrundene.

Kalenderen måler 30×40 cm.

Obs: Kalenderen trykkes i et begrænset oplag

Måneder og baggrunde:
Januar: DANMARK FYRET
Februar: DANMARK LILLEBÆLTSBROEN
Marts: DANMARK SORT SOL
April: DANMARK SEJLBÅDEN
Maj: DANMARK ANEMONER
Juni: DANMARK MARKERNE
Juli: DANMARK STRANDEN
August: DANMARK ÆBLETRÆET
September: DANMARK CAMPING
Oktober: DANMARK MØLLEN
November: DANMARK STOREBÆLTSBROEN
December: READY FOR CHRISTMAS

Kalenderen er trykt uden for EU på 250 g. mat artboard papir. Mål: 30×40 cm.

Produktet er FSC®certificeret. FSC-mærket er din garanti for, at du kan købe et papir produkt med god samvittighed. Når du vælger FSC-mærkede produkter, er du med til at passe på skovene og de mennesker og dyr, som bor i dem.

Følg Living by Vanja

KOntakt

Living by Vanja HC Ørstedsvej 18 9900 Frederikshavn Cvr-nr: 35923101 Tlf: +45 22 82 47 37 E-mail: info@livingbyvanja.dk ÅBNINGSTIDER: Se min facebook