Kalender – engelsk

245,00 DKK

Kalender

Flot vægkalender med fine Vissevassemotiver – se hvilke motiver i beskrivelsen og på billederne

Måler 30×40 cm med 5 kolonner

Engelsk tekst

1 på lager

Varenummer (SKU): F-2019-016-WC Varekategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Kalender 2020

2020 vægkalender med tolv ViSSEVASSE-motiver. En klassisk årskalender med kobberspiralryg. Hver måned har et udvalgt ViSSEVASSE-motiv som baggrund, der passer til årstiden. Juli måned har eksempelvis BY THE SEA, hvor vi rejser ud i det blå, og december har LET IT SNOW som baggrund.

Hver måned har fem kolonner, man kan vælge at bruge, som man har lyst til. Måske skal hvert familiemedlem have en kolonne, eller måske skal den ene bruges som madplan. Eller man kan vælge at skrive på tværs af kolonnerne, så man har en lang linje med masser af plads. Det er den perfekte familiekalender.

Datoer, ugedage, årstider og ugenumre er tydeligt markeret, så man lynhurtigt kan få et overblik. På bagsiden er en oversigt over alle månederne, hvor man kan se billeder af alle baggrundene.

Kalenderen måler 30×40 cm.

Obs: Kalenderen trykkes i et begrænset oplag

Måneder og baggrunde:
Januar: MAN IN THE SKY
Februar: OCEAN VIEW
Marts: I LOVE YOU NOTE
April: SKOVSHOVED TANKSTATION
Maj: HAND-CLAPPING GIRLS
Juni: DANMARK MARKERNE
Juli: BY THE SEA
August: SURFER
September: HAVELIV
Oktober: ROAD TRIP
November: SUNSET WITH YOU
December: LET IT SNOW

Kalenderen er trykt uden for EU på 250 g. mat artboard papir. Mål: 30×40 cm.

Produktet er FSC®certificeret. FSC-mærket er din garanti for, at du kan købe et papir produkt med god samvittighed. Når du vælger FSC-mærkede produkter, er du med til at passe på skovene og de mennesker og dyr, som bor i dem.

 

 

Følg Living by Vanja

KOntakt

Living by Vanja HC Ørstedsvej 18 9900 Frederikshavn Cvr-nr: 35923101 Tlf: +45 22 82 47 37 E-mail: info@livingbyvanja.dk ÅBNINGSTIDER: Se min facebook