Living by Vanja

Bor du i den nordlige ende af Danmark, er du meget velkommen til at kigge forbi den fysiske butik i Frederikshavn, hvor du finder inspiration til unik boligindretning som puder, tæpper og plakater, kunsthåndværk, kvalitets strikkegarn fra udenlandske og danske garnfirmaer, strikkebøger, Knit Pro pinde og materialer til dine kreative idéer.

På 1. salen har vi Stofsalg Frederikshavn, et stort lager med metervis af tekstiler, knapper, bånd og andet sytilbehør – her er der virkelig gode penge at spare – priser fra 20 kr/meter. Selvfølgelig også spritnye metervarer til patchwork, beklædning og bolig.

På webshoppen finder du et bredt udvalg af det du kan finde i butikken, finder du ikke det du søger her, er du velkommen til at kontakte mig på info@livingbyvanja.dk og vi vil forsøge at opfylde dit ønske.

Butikken ligger HC Ørstedsvej 18, 9900 Frederikshavn, tlf. 22824737

Åbningstiderne er: 

MANDAG lukket
TIRS – ONS – TORSDAG 10.30-17
FREDAG 10.30-15
LØRDAG 10-13

Butikken holder lukket på alle helligdage og følgende tidspunkter i 2021:

Tirsdag d. 6/4 åbner butikken først kl. 12.00

uge 17 og 18 er butikken lukket pga flytning til nye lokaler. Det er stadig muligt at bestille varer til afhentning efter nærmere aftale. Send os gerne en besked/mail. De nye lokaler forventes at være klar til åbning tirsdag d. 11/5 kl. 10.00.

Du er meget velkommen til at følge med på de sociale medier, hvor jeg næsten dagligt vil lave opslag om nyheder i butikken.

Se mere på www.facebook.com/livingbyvanja, www.pinterest.com/livingbyvanja og www.instagram.com/livingbyvanja

https://www.facebook.com/stofsalglivingbyvanja/

Kærlig hilsen Vanja